tÉRDeplő

A rosszul viselkedőket anno a sarokba tÉRDepeltették kukoricára. Ez itten most a 21. századi kukorica.

judas aranya gulyas gergely

... azzal, hogy saját lopásait, hazugságait, gyűlölködéseit a kereszténység leplével igyekszik takarni. És bűnrészes minden egyház, minden pap/lelkész, egyházi vezető, mely ehhez asszisztál.

egyedul maradtal 02Magányosan, magára maradva ünnepelt díszletei között a fogyatkozó érdi Fidesz frakció!

A közéleti csatározás és sárdobálás közepette kezdeményeztük, hogy minél hamarabb kerüljön fel az Elvira major az érdikumok listájára. Hogy lehet, hogy a bizottság még csak napirendjére sem tűzte a major kérdését?

civilekMi a közös az Elvira major ipari parkjában, a Fürdő utca betemetett Sulák-patakjában, a Széchenyi iskola megszüntetésében és Paks2-ben? Nem, nem Soros.

Megérdemeljük. Ilyen emberek vezetik településeinket. Miért lennének különbek azoknál, mint akik megválasztják őket?

Érdekes történet a 2016-os közmeghallgatás egy személyeskedő mozzanata.

A kérdéssor, melyre azóta sem válaszolt a minket mindentől függetlenül, és mint minden érdit képviselő polgármester. Mi a baj ezzel? Semmi. Nyilván nem vette észre, hogy az e-mail cím, amiről küldtük, az tartalmazza az Érdlakó szót. Nyilván azt sem, hogy az oldal, aminek a nevében kérdeztük, nem más, mint az Érdlako.hu… Érdlakó, érdiek, Érd… ez mondjuk pont semmit nem indított be nála. 

Na jó, akkor azt hiszem itt az ideje, hogy őszintén beszélgessünk polgármesterünk múltjáról, memóriájáról.

erdlako fal ketten   Nemrégiben ismét Érden jártam tehát, ügyfelemet és engem hallgattak meg az újra megismételt eljárásban. Az eljáró rendőrtiszt – tisztességes és rendes embernek tűnt – elmondta, hogy valóban többen kaptak fegyelmit, de amúgy is, az új érdi rendőrkapitány sok figyelmet fordít arra, hogy lecserélje a régi állományt és új, lelkesebb, képzettebb, a törvényeket tisztelő embereket tegyen a régiek helyére.

erdlako fal ketten   Egy szép tavaszi napon felháborodott telefonhívást kaptam Érdről, ügyfeleim panaszkodtak: egy bizonyos ügyben – amelyről nem árulnék el részleteket a titoktartás okából – az intézkedő érdi rendőrök passzivitása és nem megfelelő helyzetfelismerése folytán jelentős érdeksérelem érte őket.

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!