Nyílt levél

Mert a nyilvánosság ereje talán nagyobb, mint a bürokratikus aktatologatásé.

elvira peticioAz alábbi petíciót tesszük közzé az Elvira-majorban működő génbank védelme érdekében. Aláírásával csatlakozzon Ön is!

 

 

Őrületes buli, hatalmas verseny és nagy segítség az érdi infrastruktúra fejlesztéséhez. És csak pár kattintás!

Az Érdlakó egyik ideológia mellett sem kötelezi el magát, ahogy szerzői sem vélik úgy, hogy bárki kezében ott lenne a bölcsek köve. És éppen e miatt fontosnak tartjuk, hogy hazánkban ne uralkodjon el a jogalkotói terror, szabad utat kapjon a megismerés iránti vágy, a párbeszéd, a tanulás szabadsága. Szabad országban akarunk élni és ezért készek vagyunk szolidaritást vállalni azokkal a testvéreinkkel, akik üldöztetést szenvednek el. Ezért bátorítunk és várunk mindenkit: vasárnap délután a Clark Ádám téren, este a Kossuth téren!

 

A hivatalos szervekkel mindig is nehézkes volt a kommunikáció. Az állami cégekkel is. Az önkormányzati cégek legalább igyekeztek, legalábbis így láttam egy darabig. De most ebben is megváltozott a véleményem.

tuentets az ingatalanad ellen 20110201 1010826867Megtelt a parkoló már 17.30-kor a Polgárok Háza előtt. A vártnál jóval több ember jött el kifejezni személyesen is tiltakozását az érdiek által sarcnak nevezett ingatlanadó ellen. Mint tudjuk, január 1-től hatályos az új rendelet, január 31. pedig a bevallás utolsó napja. Egyes résztvevők szerint mintegy 1000 ember lehet a téren, még folyamatosan növekedik a számuk fél hatkor is, sokan keltek át a zebrán a körforgalomnál is.

erdlako anonim 01A Heti Válasz helyt adott a helyreigazítási kérelemnek. Maga is belátta, hogy amit T. Mészáros András állított, az nem igaz. S miután ezt közölték a lap hasábjain, így a lap legfrissebb számában (2010. augusztus 19.) meg is jelent a helyreigazítás. Íme:

erdlako pergamenHúsz évvel ezelőtt országunkban a kommunista uralom a végét járta, és a változásért mindent megtettünk

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!