varosrombolas 02Egyéni gazdasági érdekek és pártpolitikai célok megjelenése az a több fórumon felvetett javaslat, hogy a városvezetés fontolja meg egyes utcák egyirányúsítását. Mindezt az Érdi Újság közlése szerint 2017. szeptember 27. napján tartott sajtótájékoztatóján mondta T. Mészáros András polgármester. Abban a blokkban, melyben több polgártársunkat városrombolónak minősített.

 

Magaslabda ez akkor, mikor 7 milliárd forintot kap a város a fenntartható közlekedésfejlesztésre, s az eddigi döntések mind rossz megtérülésű, nem fenntartható közlekedési beruházásról szólnak. Látszik, hogy sem a polgármester, sem a területért felelős alpolgármesterei nem értenek a témához, máskülönben nem mondanának ilyen csacskaságokat ("A dolgok mögé nézve láthatjuk, egyéni gazdasági, pártpolitikai érdek húzódik meg a véleményük mögött – hangsúlyozta a polgármester, példaként hozva fel azt (...) a felvetést, hogy egyirányúsítsák az érdi utcákat"). De az is látszik, hogy a városházán is híján vannak megfelelő szakértőnek (vagy van ugyan, de nem hallgatnak rá).

Magaslabda, s le is ütjük ezzel a cikkel: Mit kezdjünk az érdi lakóutcákkal?

 

Szerintetek egyéni gazdasági vagy pártpolitikai érdek a fenntartható közlekedés Érden, esetleg csak a polgármester túltolta a kampányüzemmódot?

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!