Érden lakunk, Érden élünk, érdekelnek a város ügyei és a világ, melyben élünk. Szeretünk itt élni, de nem szeretjük, ha hülyének néznek minket.

 

Kiknek készül az oldal?
Érdlakóknak. Neked. Nekünk. Akik itt élünk. Akiket érdekel az a város, amit lakhelyünkül választottunk.

Kik készítik az oldalt?
Érdlakók. Az érdlakó.hu egy olyan közösségi hellyé kíván válni, melyet egy valódi virtuális közösség készít és szerkeszt. Az érdlakó.hu az a hely, ahol városunkkal, Érddel kapcsolatos híredet, véleményedet, javaslataidat, élményeidet szabadon megoszthatod városlakó polgártársaiddal. A publikálás és részvétel a felhasználási alapelvek, valamint a fennálló jogi és erkölcsi keretek között szabad. 

Mi szükséges ahhoz, hogy részt vegyél a közösségi munkában?
Az a részvétel szintjétől függ. Az érdlakó.hu olvasása alapvetően regisztráció nélkül és szabadon történik. Egyes tartalmak elérhetőségét, letölthetőségét azonban regisztrációhoz köthetjük. Lehetőség van szerzői álnéven is részt venni a közösség munkájában, ebben az esetben a szerkesztők a bemutatkozást titkosan kezelik.

Kik a szerkesztők?
A közösséget egy szerkesztőség koordinálja, melynek tagja lehet bárki, akit a szerkesztők maguk közé fogadnak a közösség tagjaiból. A szerkesztőség őrködik a kulturált és jogtisztelő párbeszéd felett, szükség esetén gondoskodik a moderációról. A szerkesztőség a kiegyensúlyozottságra törekszik, tagjait ezért világnézetüktől függetlenül választják ki a jelentkezők közül.

Milyen feltételekkel használhatom a közösségi portált?
Erről szól a Felhasználási feltételek, adatvédelem írásunk.

Szerzői jogok:
A portál motorja és kiegészítői nyíltforráskódú szoftverek felhasználásával készültek (Joomla!).
Az egyes cikkek és hozzászólások a szerzők szerzői jogának hatálya alá esnek.
Az érdlakó.hu és szerkesztősége által követett licenc: Creative Commons License

A közölt információkért, azok valódiságáért, tartalmáért a szerzők felelnek, s viselik azok esetleges jogkövetkezményeit. A regisztrált felhasználók, szerzők és szerkesztők ezt a regisztrációkor tudomásul veszik.

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!